در کارگاه علوم دام و زنبور داری استانداردهای زیرآموزش داده می شود:
پرورش زنبورعسل، کارگر فنی مرغداری صنعتی، کارگر فنی گاوداری صنعتی، پرورش اسب کاسپین، جیره نویسی دام و طیور، مدیر فنی واحد مرغ گوشتی و تخمگذار، مدیر واحد پرورش گاو شیری، واکسیناتوردام و طیور، پرورش دهنده مرغ بومی
علوم دامی
علوم دامی، شاخه ای از مهندسی کشاورزی است که با پرورش و اصلاح نژاد دام، تغذیه دام و مدیریت آن سر و کار دارد. این رشته درباره پرورش دام و طیور، ماهی و زنبور عسل اطلاعات مناسبی به دست می دهد. علاوه بر آن، موضوعات دیگری نظیر مطالعه و بررسی زمینه های فیزیولوژی، تغذیه و اصلاح نژاد دام در این رشته مورد توجه قرار می گیرد. هدف این رشته، بالا بردن تولید اقتصادی با رعایت جنبه های اصول بهداشت و مدیریت در پرورش دام و نگهداری محصولات مربوطه، نیل به خودکفایی در تهیه پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور، تولید الیاف دامی، تولید پوست برای انواع چرم، تولید انرژی برای کارهای کشاورزی و حمل و نقل و استفاده های تفریحی مانند اسب سواری است.
حال در این کارگاه انواع رشته های علوم دامی با توجه به اصول عملی و مهارتی آموزش داده می شود.