در سلسله نشست های شهر خلاق، مزیت ها و چالش های برگزاری رویدادها و جشنواره های مبتنی بر خوراک شناسی در شهر خلاق خوراک رشت مورد بررسی قرار گرفت.
این نشست به اهتمام فرهنگسرای گردشگری و توسعه پایدار بوم اندیش و شهرداری رشت در تالار گفتگوی عمارت تاریخی شهرداری رشت و با حضور اعضای شورای شهر رشت و کارشناسان و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد.
یوسف پور، کارشناس اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان، با اشاره به مزیت ها و اولویت های گردشگری کشاورزی در توسعه روستایی استان گفت: نوآوری در گردشگری کشاورزی، ابزار کلیدی برای کسب منفعت و دوام در بازار رقابتی و بهره برداری از فرصت ها، با درنظر گرفتن عناصر گردشگری پایدار بوده و پیشران برگزاری جشنواره ها و رویدادهای مبتنی بر خوراکی های بومی گیلان و توسعه فرهنگ گردشگری در میان روستاییان است.
وی افزود: کارآفرینان حوزه گردشگری روستایی، عوامل مختلف تولید و بهره وری اقتصاد کشاورزی و گردشگری را گرد هم آورده و الگو و شیوه جدیدی از فعالیت و زیست اقتصادی مبتنی بر گردشگری در روستا ایجاد می کنند.
یوسف پور با تشریح مزایای کارآفرینی گردشگری کشاورزی در سه حوزه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی، ارایه آموزش های مهارتی روستایی و هوشمندسازی کشاورزی، آموزش های کارآفرینی با الگوی KAB و SYB ، ارایه آموزش های گردشگری منطبق با استاندارد های بین المللی ISCO ، راه اندازی دهکده الگویی بومگردی به منظور آموزش و سنجش مهارت های کشاورزی و گردشگری روستایی و اجرای برنامه های آموزشی مشترک با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حوزه گردشگری را از اهم فعالیت های این اداره کل معرفی نموده و از فعالان حوزه گردشگری کشاورزی دعوت کرد از ظرفیت های آموزشی موجود به منظور توانمندسازی مهارتی در قالب برنامه های مشترک آموزشی استفاده نمایند.